Mehiläisen kaikki palvelut saman katon alle

0
Yksikön johtaja Minna Kunvik ja palvelupäällikkö Peter Hägg ovat tyytyväisiä lääkärikeskuksen nykyaikaisiin tiloihin. Kokonaisuus on valmis ensi tiistaina.

– Vaikka vielä ei ole täysin selvää se, millainen uudesta, maakunnallisesta sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmästä tulee, niin meillä Mehiläisessä on vahva luottamus siihen että jatkossakin tarvitaan niin julkista kuin yksityistä terveydenhuolto ja kolmatta sektoria. Jokaisella toimijalla on omat vahvuutensa ja kaikkien mukanaolo varmistaa sen että asiakkaat saavat parhaimmat mahdolliset palvelut, totesi Uudenkaupungin Mehiläisen yksikönjohtaja Minna Kunvik .

Uudessakaupungissa Hammas Mehiläisen uusi vastaanotto avaa ovensa ensi tiistaina. Remontoidut tilat sijaitsevat Koulukadulla Mehiläisen lääkärikeskuksen yhteydessä. Hammas Mehiläisen muutto päättää samalla viime maaliskuussa aloitetun saneerausurakan, jonka aikana Mehiläisen toimitiloja on laajennettu ja kaikki tilat on uudistettu palvelemaan tämän ajan tarpeita.

– Kuvantamisen tilat remontoitiin jo vuonna 2018, joten ne jäivät saneerauksen ulkopuolelle, mutta muuten kaikki meidän palvelut ovat siirtyneet tai siirtymässä uusittuihin tiloihin, selvitti palvelupäällikkö Peter Hägg .

Uusiin tiloihin pääsi jo kesällä muuttamaan työterveyshuolto sekä fysioterapia ja lääkäripalveluiden vuoro oli lokakuussa. Kaikkiaan saneerattuja neliöitä on reilut 800 ja koko saneerausurakan kustannusarvio oli noin 1,1 miljoonaa euroa.

– Toimitilamme olivat jo vanhentuneet ja tästä syytä tilojen täydellinen saneeraus oli tehtävä. Toisaalta yrityksenä uskomme Uuteenkaupunkiin ja haluamme olla mukana kaupungin kasvussa, tiivistivät Minna Kunvik ja Peter Hägg.

– Se, että kaikkia palvelumme löytyvät jatkossa saman katon alta on etu niin meidän asiakkaille kuin työntekijöillemme ja koko yritykselle, lisäsivät Kunvik ja Hägg.

Uudenkaupungin Hammas Mehiläisen käytössä tulee olemaan vastaanottohuoneet neljälle hammaslääkärille. Yleishammaslääkäripalveluiden lisäksi tarjolla on erikoishammaslääkäri- ja suuhygienistipalvelut sekä suu- ja leukakirurgin vastaanotto.