Sannolla joudutaan katkaisemaan vesi torstaina

0

Autotehtaankadun ja Betorantien välisellä alueella on havaittu vesijohtoverkostossa putkirikko. Korjaustyö aiheuttaa vesikatkoksen alueen kiinteistöillä torstaina 27.1. Vesikatkos koskee Autotehtaankadulla, Kurjenpolulla, Onnenpolulla, Varjokujalla, Betorantiellä, Onkakadulla ja Kaasutiellä olevia kiinteistöjä.

Korjaustyö aloitetaan aamulla kello 8 ja arvioitu työn valmistumisaika on n. kello 15.

– Korjaustyön jälkeen putkistosta saattaa irrota saostumia ja ruostetta, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Nämä eivät ole terveydelle vaarallisia, mutta voivat tukkia hanojen ja pesukoneiden sihtejä ja liata pyykkiä. Haittojen poistamiseksi suosittelemme kylmän veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Astian- ja pyykinpesukoneita ei suositella käytettävän heti veden toimituksen alettua, tiedottaa Uudenkaupungin Vesi.

Vesikatkon aikana alueen asukkailla on mahdollisuus hakea vettä omiin astioihin Nervanderin vesilaitokselta, Nervanderinkatu 9, olevasta vesipostista.