Sirkkelillä rahaa – piirtoheitinkin kelpaa

0
Huuotokauppatavarat on järjestetty Viikaisten saliin.

Uudenkaupungin lukion ja Viikaisten koulun tarpeettomien tavaroiden nettihuuokauppa päättyy tämän illan aikana. Ensimmäisten esineiden kohdalla huutokauppa on jo päättynyt.

Kovin kilpailu ja kovimmat tarjoukset on tähän mennessä tehty puuntyöstöön käytetyistä koneista. Iltäpäivällä sirkkelistä oli tarjottu jo 1860 euroa ja sorvista reilut 1500 euroa.

Tavaraa nettihuutokaupassa myydään läjittäin ja kasoittain. Eli ei voi ostaa vain yhtä juhlasalin jakkaraa, vaan yhdellä huudolla saa peräti jakkaroita peräti sata kappaletta. Ensisilmäyksellä olisi voinut kuvitella, että osa tavaroista jää myymättä, mutta kaikista on jo ainakin muutama tarjous tehty. Joku siis tarvitsee vielä neljää piirtoheitintä sekä auditorion penkkejä.

Nettihuutokauppa päättyy siis tänään ja ostajien on haettava ostoksensa pois viikon sisällä. Muussa tapauksessa tavarat viedään roskakeräykseen eikä huutaja saa rahojaa takaisin.

Alunperin koulujen tavarat oli tarkoitus myydä suuressa huutokaupassa, mutta koronaepidemia sotki tämänkin suunnitelman.