Vankalle menestystä pm-hiihdoista

0
Lauri Saarinen oli ylivoimainen sarjassaan Parkanossa.

Satakunnan ja Varsinais-Suomen piirinmestaruushiihdot kilpailtiin viikonloppuna Pirkanmaan puolella Parkanossa. Lauantain henkilökohtaisista kilpailuista Kalannin Vankan nelikko palasi kotiin mitalit kauloissaan. Kaikki matkat hiihdettiin vapaalla tyylillä.

Lauri Saarinen voitti 18-vuotiaiden miesten sarjan ylivoimaisesti. Saarinen hiihti kympin aikaan 26.51,2. Muut sarjassa kilpailleet edustivat satakuntalaisia seuroja ja kuluttivat kaikki matkaan yli 29 minuuttia.

7-vuotiaiden poikien sarjaan lähti vain kaksi kilpailijaa. Vankan Ilmari Matikainen käytti kilometrin matkaan aikaa 4.21,4. Kankaanpään Urheilijoiden Martti Hietaoja jäi Ilmarisesta minuutin ja 22,1 sekuntia.

Myös Anni Saarinen voitti pm-kultaa 15-vuotiaiden sarjassa, vaikka jäi kilpailussa kuudenneksi. Edellä oli satakuntalaisia hiihtäjiä sekä kilpailun voittanut Kangasalan Kisan Hanni Koski , josta Anni jäi reilun minuutin viiden kilometrin matkalla.

11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Vankan Kerttu Matikainen oli lopputuloksissa kolmas. Noormarkun Nopsan Wilhelmiina Ruohomäki voitti kisan ja Satakunnan mestaruuden ajalla 9.07,5.

Varsinais-Suomen mestaruudesta Kerttu kävi kovan kisan Perniön Urheilijoiden Elina Varemäen kanssa. Pöytyäläinen oli lopulta 12,3 sekuntia nopeampi kolmen kilometrin matkalla. Wilhelmiina Ruohomäestä Kerttu jäi 33,5 sekunnin päähän.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here