Aino Savolainen Kalannin uudeksi kappalaiseksi

0
Aino Savolainen on valittu Kalannin kappalaiseksi.

Kalannin uudeksi kappalaiseksi on valittu Aino Savolainen . Päätöksen asiasta teki tiistaina kokoontunut Kalannin kappelineuvosto. Savolainen on hoitanut Uudenkaupungin seurakunnan Kalannin kappalaisen virkaa jo aiemmin sijaistaessaan Jukka Kekkiä .

– Toimitimme kappalaisen vaalin tuomiokapitulin antaman ohjeen mukaan eli järjestimme suljetun lippuäänestyksen, jonka äänestystulos oli 4–2. Ääniä saivat molemmat Uudenkaupungin seurakunnasta virkaa hakeneet, Kalannin kappelineuvoston puheenjohtaja Sampo Lipponen kertoo.

Kalannin kappalaisen avoimeen virkaan haki määräaikaan mennessä neljä henkilöä. Savolaisen lisäksi virkaa hakivatUudenkaupungin seurakunnan vs. seurakuntapastori Heli Nurmi ,Paattisten seurakuntapastori Menni Heikkinen jaElimäen seurakunnan vs. seurakuntapastori Eero Kuikanmäki .

– Voin koko kappelineuvoston puolesta sanoa, että olemme hyvin tyytyväisiä Savolaisen valintaan. Olemme iloisia myös siitä, että kaikki kappalaiseksi hakeneet olivat äärettömän hyviä. Savolainen nimitetään virkaansa kappeliseurakunnan päätöksen valitusajan päättymisen jälkeen, Lipponen lisää.