Laitilan kaupungintalo valaistaan tuen osoittamiseksi ukrainalaisille

0
Laitilan kaupungintalo valaistaa keltaisella ja sinisellä tuen osoittamiseksi ukrainalaisia kohtaan.

Laitilan kaupunki osoittaa tukensa Ukrainalle ja Ukrainan kansalle valaisemalla kaupungintalon Ukrainan lipun väreillä. Valaistus kohdistuu kaupungintalon (Keskuskatu 30) julkisivuun pääsisäänkäynnin molemmin puolin. Valaistus alkaa sunnuntaina 27.2. n. klo 18 hämärän laskeuduttua. Valaistus on päällä n. klo 6 asti aamulla. Valaistus on tällä toteutuksella nähtävissä viikon ajan.

Laitilan kaupunginjohtaja Lauri Katteluksen sanoin:

– Laitilassa asuu merkittävä määrä ukrainalaisia asukkaita. Lisäksi kaupunkiin tulee joka kesä huomattava määrä ukrainalaisia kausityöntekijöitä. Toivomme, että ukrainalaiset ovat jatkossakin osa Laitilaa sekä pysyvinä että kausiasukkaina. Tulemme valmistautumaan ukrainalaisten asunto- ja palvelutarpeen kasvuun sen varalta, että pidempiaikaista turvallista asuinpaikkaa tarvitsevia on pian monia. Meille olette tervetulleita, olette tärkeä osa meitä. Ajatuksemme ja tukemme ovat luonanne.

Valaistuksen toteuttaa paikallinen osaaja Ohjelmanurkka, joka on toteuttanut valaistuksia Laitilassa mm. Kustaa Hiekka -kulttuuriviikolla.