Maarit Hurmerinta konsertoi Uudessakaupungissa

0
Rakastettu, pitkän uran tehnyt laulaja Maarit Hurmerinta konsertoi Crusellissa maaliskuussa.

Yksi Suomen tunnetuimmista naisartisteista Maarit Hurmerinta konsertoi Uudessakaupungissa maaliskuun toisella viikolla.

Hurmerinnan ura esiintyvänä artistina käynnistyi jo 1972 – ja se on kantanut vahvana peräänantamattomuuden, hienojen kappaleiden ja äänen ansiosta. Hänen uralleen mahtuu suuri määrä loistavia kappaleita ja lukuisia hittejä kuten Jäätelökesä, Laakson lilja ja Lainaa vain. Ne saivat jatkumoa vuonna 2019 ilmestyneellä levyllä. Sumuinen puutarha -nimeä kantava albumi on Maarit Hurmerinnan yhdeksästoista studioalbumi.

Hurmerinnan tekemisessä ja elämässä näkyy voimakas rakkaus musiikkiin ja tekemisen into ja hänet on palkittu mm. musiikin valtiopalkinnolla.

Maarit Hurmerinnan konsertti kuullaan kulttuurikeskus Crusellissa perjantaina 11.3. klo 19 alkaen. Konsertissa laulajaa säestää mm. Aki Sirkesalon yhtyeessä vaikuttanut kosketinsoittaja Antti Ikola . Lippuja konserttiin ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta ja Uudessakaupungin kulttuuripalveluiden toimistosta kulttuurikeskus Crusellista. Lippuja myös ovelta tunti ennen konsertin alkua.