Mea Toivonen otteli piirinmestariksi

0
Mea Toivosen kausi on lähtenyt liikkelle lupaavasti.

Uudenkaupungin Kenttäkarhujen Mea Toivonen otteli voittoon viikonloppuna Turun Kupittaan hallissa käydyissä moniotteluissa. Avoimet Varsinais-Suomen piirinmestaruusottelut käytiin ikäluokissa 15- ja 17-vuotiaat, jossa Mea voitti 17-vuotiaiden 5-ottelun pistein 2845. Hopealle sijoittui Liedon Parman Vilma Rönnemaan keräten 2782 pistettä ja pronssille otteli Turun Urheiluliiton Aada Haavisto pistein 2743.

15-vuotiaiden tyttöjen mestaruus meni Lauttakylän Lujan Siiri Mäkelälle pistein 1964, hopea matkasi Vihdin viestin Minea Rahikalle pistein 1807 ja pronssi Loimaan Leiskun Vilma Toivoselle pistein 1487. 15-vuotiaiden poikien mitalit menivät kolmoisvoiton myötä Naantalin Löylyn urheilijoille Niko Kaunisto (2371p.), Elmo Kuorilehto (2338p.) ja Viljami Launonen (1525p.)

Viikkoa aikaisemmin Mea osallistui yksilölajien piirinmestaruuskisoihin samassa kisapaikassa ollen 19-vuotiaiden sarjan 60m:llä 7. ja naisten sarjan 200m:llä 11. Yksilölajien piirinmestaruuskisat keräsivät runsaat osallistujamäärät useassa lajissa ja juoksumatkoilla alkueriä juostiinkin useampia sarjaa kohden.