Opastusta yleisötilaisuuksien järjestämiseen Crusellissa

0
Oli sitten järjestämässä suurta tai pientä yleisötapahtumaan, niin tietyt, esimerkiksi yleisön turvallisuuteen liittyvät asiat on hoidettava.

Kulttuurikeskus Crusellissa järjestetään torstaina 10.3. klo 18 alkaen ”Tapahtumajärjestämisen ilta”. Ilta on suunnattu seuroille, yhdistyksille ja yksityisille toimijoille, sekä kaikille tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestämisestä kiinnostuneille, jotta tapahtumien järjestämisen polku olisi selkeä ja tapahtumatarjonta kaupungissa herää pitkään jatkuneen koronajakson jälkeen jälleen eloon.

Illan aikana kuullaan muun muassa kaupungin, poliisin ja pelastuslaitoksen edustajien neuvoja tapahtumien lupiin liittyvissä asioissa. Aikaa on myös yhteiselle keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestää Uudenkaupungin kulttuuripalvelut.