Oppaiden ruusu ojennettiin Tapio Pääkölle ja hänen henkilökunnalleen

0
Karilla Oy:n työntekijät Josefina Routi ja Peppi Vuorela sekä yrityksen omistaja Tapio Pääkkö ottivat vastaan Uudenkaupungin matkailuoppaiden ruusun Kukat ja kunniakirjan luovuttivat matkailuoppaiden puheenjohtaja Tuula-Riitta Karlin (toinen oik.) ja sihteeri Annukka Markela-Välimäki.

Uudenkaupungin matkailuoppaat jakavat vuosittain ruusun ja kunniakirjan paikalliselle toimijalle tai taholle, jotka ovat työllään ja toiminnallaan tehneet Uuttakaupunkia tunnetuksi myönteisellä tavalla. Tällä kertaa oppaiden ruusu ojennettiin Karilla Oy:lle eli yrittäjä Tapio Pääkölle ja hänen ammattitaitoiselle henkilökunnalle.

– Tapio Pääkkö on rohkeasti ottanut vastaan uusia haasteita ja kehittänyt ennakkoluulottomasti uutta toimintaa, kiitteli matkailuoppaiden puheenjohtaja Tuula-Riitta Karlin.

Tapio Pääkkö oli luonnollisesti ilahtunut oppaiden huomiosta ja korosti yhteistyön merkitystä.

– On kivaa tehdä yhteistyötä Uudenkaupungin matkailuoppaiden kaltaisten aktiivisten ja Uudenkaupungin puolta pitävien toimijoiden kanssa. Tulosta syntyy kun jokainen hoitaa hyvin sen oman rastinsa, totesi Tapio Pääkkö.

Pääkkö on hoitanut Pakkahuoneen vierasvenesatamaa jo vuodesta 2011 lähtien. Kymmenen vuoden aikana alueen palvelut ovat monipuolistuneet niin että nyt veneilijöille suunnattujen palvelujen lisäksi Pakkahuoneelta löytyy kahvila, taidenäyttelytila, terassiravintola sekä paikallisten yritysten ja lähituottajien tuotteita myyvä puoti. Kesäkaudella Pakkahuoneen rannassa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia.

Karilla Oy on aiemmin hoitanut myös Purjehdusseuran paviljonkiravintolaa, Uudenkaupungin golfravintolaa sekä ollut mukana Kalannin Männäisten torin toiminnassa. Viime kesänä yritys otti vastuulleen Uudenkaupungin Santtionrannan leirintäalueen hoitamisen.

– Erityisen hienoa on, että Tapio Pääkkö on eri toimipisteisiinsä pystynyt palkkaamaan nuoria, jotka ovat työssään kehittyneet asiakaspalvelusta vaativiinkin esimiestehtäviin, totesi Karlin.

Tapio Pääkön seurana oppaiden ruusua ja kunniakirjaa olivatkin vastaanottamassa Peppi Vuorela ja Josefina Routi , jotka molemmat ovat työskennelleet Karilla Oy:n palveluksessa jo useamman kesän ajan.

– Arvostamme työantajan joustavuutta, mikä on mahdollistanut itselle tärkeiden harrastusten jatkumisen töiden rinnalla. Lisäksi työyhteisö on todella mukava. Työtehtävien muuttuessa vaativammiksi olemme oppineet tärkeitä taitoja, joista varmasti on hyötyä tulevassa työelämässä, pohtivat Josefina Routi ja Peppi Vuorela.

Matkailuoppaiden tunnustusruusu jaettiin 24. kerran. Edellisvuonna ruusun sai Uudenkaupungin Automuseo ja viime vuonna ruusun saivat Puupaatei Pakkahuoneel -tapahtuman järjestäjät. Eilen vietettiin myös kansainvälistä matkailuoppaiden päivää.