Sjölundille ja Laurénille aluehallinnosta lautakuntapaikat

0
Aluevaalien Uudenkaupungin ääniharava Janne Sjölund saa paikan työikäisten lautakunnasta.

Varsinais-Suomen SDP teki ylimääräisessä piirikokouksessaan lauantaina 26.2. valintoja tulevan Varsinais-Suomen hyvinvointialueen luottamuspaikkoihin.

Piirikokous valitsi aluevaltuutettu Ari Korhosen Raisiosta aluevaltuuston puheenjohtajaksi kuluvan vuoden loppuun asti, jonka jälkeen toimen ottaa tällä hetkellä perhe- ja peruspalveluministerinä toimiva Aki Lindén Turusta.

Aluehallituksen toiseksi varapuheenjohtajaksi piirikokous valitsi Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtajan Niina Alhon Kaarinasta. Muiksi aluehallituksen jäseniksi valittiin Saku Nikkanen Salosta ja Kristiina Hellsten Turusta. Aluehallitusryhmään varajäseniksi tulivat valituiksi Ari Korhonen sekä valtuutetut Mika Maaskola ja Mari Lahti Turusta.

Muista toimielimistä SDP:n saamille puheenjohtajapaikoille tulivat valituiksi pelastuslautakuntaan aluevaltuutettu Janne Laulumaa Raisiosta ja hyvinvointialueen monikulttuurisuusneuvostoon Alas Ali Turusta.

Uudestakaupungista Janne Sjölund valittiin työikäisten lautakuntaan ja Heli-Päivikki Laurén ikäihmisten lautakuntaan.