Trey Zeigler Kuwaitiin – Gokul Natesan Korihaihin

0
Trey Zeiglerin (73) kolmas pesti Korihaissa jäi tällä kertaa vain viiden ottelun mittaiseksi. Kuva: Eero Siivonen

Uudenkaupungin Korihaissa tapahtuu vielä pelaajamuutoksia jatkosarjan kynnyksellä. Viime joulukuussa kolmannen kerran Haiparveen liittynyt Trey Zeigler on purkanut pelaajasopimuksensa yhteisymmärryksessä seuran kanssa. Zeiglerin uusi seura löytyy Kuwaitista.

30-vuotias Zeigler ehti pelata tällä kaudella Korihaissa viisi ottelua tehden niissä keskimäärin 14,0 pistettä.

Korihait löysi kuitenkin nopeasti Zeiglerille korvaajan, sillä seura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen yhdysvaltalaisen Gokul Natesanin kanssa.

27-vuotias Natesan tuli tunnetuksi suomalaiselle korisyleisölle viime kaudella, kun laituri pelasi alkukauden I-divisioona B:ssä Forssan Koripojissa ja loppukauden Korisliigassa BC Nokiassa.

Divarissa 194-senttinen Natesan merkkautti 16 pelaamassaan ottelussa keskimäärin huimat 30 pistettä, 5,5 levypalloa ja 6,0 syöttöä. Korisliigassa hän jatkoi hyviä otteitaan tehden 13 ottelussa (viisi pudotuspeliottelua) keskimäärin 17,8 pistettä. Riistoissa mies on myös kunnostautunut, sillä divisioona B:ssä riistokeskiarvo oli hulppea 5,3 per peli ja Korisliigassakin 2,5.

Natesan on NCAA:n kakkostasolla pelaavan Colorado Minesin kasvatti. Ammattilaisena hän on pelannut Australiassa, Ukrainassa ja tällä kaudella aiemmin Uruguayssa.

Korihait yrittää saada Natesanin Suomeen lähipäivinä.