UJK:n B-tyttöjen voittoputki jatkui

0
Keltapaitainen Naantalin VG pisti UJK:n B-tytöt tiukoille, mutta hävisi lopulta maalilla.

UJK:n B-tytöt jatkoivat puhdasta menoaan ringeten ykkössarjassa. Torstaina joukkue pelasi kuudennen ottelunsa ja tuloksena oli kuudes voitto, mutta helpolla vieraaksi saapunut Naantalin VG ei antautunut, loppunumerot UJK:lle 7–6.

UJK ehti jo viime vuoden puolella napata kaksi voittoa. Tämä vuosi alkoi kotivoitolla Hyvinkäästä, viime viikonloppuna UJK haki maalin voiton Nokialta ja kahden maalin voiton Klaukkalasta.

Torstaisen vastustajan VG:n UJK voitti viime vuoden puolella Naantalissa murskaavasti 12–2 ja silloin peli ratkesi aikaisessa vaiheessa. Nyt UJK oli karkaamassa toisessa erässä, mutta VG nousi vielä taisteluun pisteistä ja olikin johdossa vielä päätöserän alussa.

Avauserä pelattiin 1–1, mutta toisessa UJK repäisi ensin 4–2-johtoon, kunnes erän viime sekunnilla VG tuli maalin päähän. Kolmannessa erässä VG tuli tasoihin ja meni ohikin, mutta UJK tasoitti erän lopulla.

Päätöserän VG aloitti maalilla, mutta UJK tasoitti ja onnistui voittomaalin teossa vajaa kolme minuuttia ennen loppua.

Emma Usvala ja Helmi Silokivi merkkauttivat tehot 2+2, Emmi Metsä-Tokila 2+1, Emma Sappinen 1+1, Aino Grönros 0+2, Petra Suominen ja Pihla Suominen 0+1.

Kuudella voitolla UJK on tietenkin sarjan kärjessä. Espoon EKS on kuusi pistettä perässä, mutta se on pelannut vasta neljä ottelua. Sarjan kärkipaikka tullaankin ratkaisemaan UJK:n ja EKS:n kesken.

Alkusarjassa UJK voitti EKS:n kotonaan 14–10, mutta ykkössarjassa joukkueet eivät ole vielä kohdanneet.

UJK kohtaa seuraavaksi juuri EKS:n vieraissa, ottelu pelataan lauantaina 19.2. ja heti seuraavana päivänä UJK pelaa Hyvinkäällä. EKS saapuu Uuteenkaupunkiin 27.2. ja UJK:n osalta sarja päättyy 5.3. kotiottelulla Nokiaa vastaan.

Jussi Arola