Wintterin työmaalla alkaa Viikaisten koulun purku

0
Viime viikolla alkoi Pohitullin palloiluhallin ja Viikaisten koulun pohjoispään välisen parkkialueen räjäytystyöt. Tällä viikolla käynnistyy Viikaisten koulurakennuksen purku. Kuva: Katja Kaartinen

Monitoimijatalo Wintterin rakennustyömaalla alkaa tällä viikolla Viikaisten koulun purkutyöt. Rakennusyhtiö SRV:n tiedotteen mukaan koulun purkutyöt on jo aloitettu rakennuksen sisäpuolisten purkutöiden osalta.

Tammikuun aikana työmaalla on saatu päätökseen alueen aitaaminen ja liikennejärjestelyiden toteuttaminen. Pohitullin keittiön purkutyöt ovat myös käynnistyneet sekä työmaatoimisto ja tukikohta on pystytetty jäähallin viereen hiekkakentälle.

Wintterin omille nettisivuille on lähiaikoina avautumassa Työmaakuulumisia-linkki, josta kaupunkilaiset saavat ajantasaista tietoa työmaalla tapahtuvista asioista ja kaupunkilaisten arkeen vaikuttavista muutoksista.

Nettisivuille avautuu myös linkki työmaakameraan, jota kautta kaupunkilaiset voivat reaaliaikaisesti seurata rakennusvaiheita. Kamera asennetaan työmaalle lähiaikoina.