Aprillipila?

1

Se tästä katastrofista enää puuttuikin, että sairaanhoitajat menevät lakkoon aprillipäivästä alkaen. Sota jatkuu ja on vaarassa levitäkin, koronapandemia on kaikkein korkeimmissa levinneisyys- ja kuolleisuuslukemissa koko sen keston ajalta.

Aprillipilasta ei silti taida olla kyse, vaan hoitajat vaativat lisää palkkaa vaativasta työstään. Maksajan osapuolen edustaja kuitenkin totesi, ettei sellaisia rahoja ole, eikä tietoakaan siitä, mistä niitä saataisiin.

Omasta puolestani en sure, sillä luotan luonnolliseen poistumaan, lopetin syöpähoidot 75 vuotta täytettyäni, lääkkeitä en ole koskaan syönytkään, lääkärissä käyn vain ajokortin uusimisen takia, viimeksi 85-vuotispäivän aattona.

Marjat ovat minun lääkkeitäni ja Marja on morsiamenanikin, joten tämä loppu kyllä sujuu omalla painollaan. Surku tulee silti sairaita ja haavoittuneita kohtaan, kun tekevälle kaikkea sattuu. Täällä kotona vanhuuskaranteenissa paremmin pärjää.

Valdemar Takaperko

1 KOMMENTTI

  1. Hoitajat saavat lakolleen täyden tukeni. Jos voisin päättää, maksaisin tarvittaessa enemmän korvamerkittyä veroa, jos tietäisin että maksamani verot kulkeutuisivat hoitajien palkkapussiin ja ammattitaitoiseen ja hyvään johtamiseen. Teille jotka vastustatte palkankorotuksia ja syyllistätte hoitajia lakkoilusta toivon: Älkää vain sairastuko, vaan pysykää terveinä. Nimimerkki: Jo aika nuorena eläköitynyt sairaanhoitaja Taru

Kommenttien lisääminen on estetty.