Henkilöauto osui pakettiauton kylkeen Laitilassa – rattijuopumuksia Laitilassa ja Kustavissa

0

Pelti rytisi torstaina Laitilassa, mutta henkilövahingoilta vältyttiin.

Torstaina Laitilassa Eurantien jaSyttyäntienristeyksessä tapahtui puoli neljän aikaan iltapäivällä henkilöauton ja pakettiauton välinen kolari.

Henkilöauto tuliSyttyäntieltäja osui Eurantiellä ajaneen pakettiauton kylkeen. Autot vaurioituivat ja ne piti kuljettaa hinausautolla pois paikalta. Autoissa olleet ihmiset eivät loukkaantuneet törmäyksessä.

Risteyksessä on henkilöauton ajosuunnasta väistämisvelvollisuutta osoittava liikennemerkki.

Päihtyneitä kuljettajia Laitilassa ja Kustavissa

Perjantaina poliisi pysäytti Laitilassa Urheilutiellä henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi kello puoli kymmenen aikaan aamulla poliisin alkometriin 2,22 promillea.

Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naisella oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Perjantaina iltapäivällä Kustavissa poliisi yritti pysäyttääPleikiläntiellävastaan ajaneen henkilöauton, mutta auto kiihdytti pakoon. Partio löysi auton tyhjänä läheisen teollisuushallin pihasta ja pian myös miehen piilosta pihalla olleen kontin takaa.

Mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehellä ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.