Huumekuskilla väärät rekisterikilvet

0

Lauantaina iltakuuden aikaan Uudessakaupungissa Kalannintiellä poliisia vastaan ajoi henkilöauto, johon oli kiinnitetty väärät rekisterikilvet. Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä Kallelantien risteykseen.

Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Mies oli ajokiellossa ja autosta oli myös verot maksamatta. Miehellä oli kyydissään kolme matkustajaa. Autossa ei ollut kuitenkaan lainkaan takapenkkiä, vaan takana olleet istuivat autossa olleiden tavaroiden päällä.

Kuljettajana ollutta miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta ajokiellon aikana, näpistyksestä ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Vehmaalla ajo-oikeudeton huumekuski


Poliisi pysäytti torstaina iltapäivällä Vehmaalla Kustavintiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille.

Miehellä ei ollut myöskään ajo-oikeutta, ja kyseessä oli miehen neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta.