Hyvinvointialue aloittaa infot henkilöstölle

0

Aluehallitukselle esiteltiin tiistain kokouksessa viestintäsuunnitelmaa.

– Olemme jo aloittaneet säännölliset sote- ja pela-ammattilaisille sekä valmisteluun osallistuville asiantuntijoille suunnatut tilaisuudet. Niissä kuulee valmisteluorganisaation kuulumisia hyvinvointialueemme valmistelun vaiheesta, viestinnän asiantuntija Talvikki Susiluoma kertoi.

Koko siirtyvälle henkilöstölle suunnatut tilaisuudet alkavat huhtikuussa. Noin neljä kertaa vuodessa järjestettävissä tilaisuuksissa haetaan vastauksia erityisesti henkilöstöä askarruttaviin aiheisiin.

–Viestimme tilaisuuksista avoimesti ja laajasti koko siirtyvälle henkilöstölle lähempänä h-hetkeä, Susiluoma lupaa.

Yksi tärkeä viestinnän tehtävä on selkeyttää muutosta sekä tarjota välineitä muutoksesta viestimiseen omassa työyhteisössä