Korihaiden sarjapaikka ratkeaa keskiviikkona

0
Korihait ja Bisons taistelivat sarjapisteistä Loimaalla viimeksi helmikuussa. Tulevana keskiviikkona nämä joukkueet ratkaisevat ensi kauden sarjapaikan.

Joensuun Kataja Basket voitti lauantai-illalla pelatussa Korisliigan alemman jatkosarjan kamppailussa Loimaan Bisonsin lukemin 73–63. Tulos tarkoittaa sitä, että Korihait ja Bisons ratkaisevat ensi kauden Korisliiga-paikan kohtalon keskiviikkona 30. maaliskuuta Loimaalla.

Keskiviikon ottelun voittaja jatkaa Korisliigassa kaudella 2022–23, kun taas häviäjä putoaa ensi kaudeksi I-divisioona A:han.

Tähän mennessä Korihait on voittanut Bisonsin kaksi kertaa kolmesta ottelusta. Voitot tulivat helmikuussa Loimaalla ja maalisuun alkupuolella Uudessakaupungissa. Bisonsin ainoa voitto on Uudestakaupungista marraskuussa.