Korihaiden sarjapaikka ratkeaa keskiviikkona

0
Korihait ja Bisons taistelivat sarjapisteistä Loimaalla viimeksi helmikuussa. Tulevana keskiviikkona nämä joukkueet ratkaisevat ensi kauden sarjapaikan.

Joensuun Kataja Basket voitti lauantai-illalla pelatussa Korisliigan alemman jatkosarjan kamppailussa Loimaan Bisonsin lukemin 73–63. Tulos tarkoittaa sitä, että Korihait ja Bisons ratkaisevat ensi kauden Korisliiga-paikan kohtalon keskiviikkona 30. maaliskuuta Loimaalla.

Keskiviikon ottelun voittaja jatkaa Korisliigassa kaudella 2022–23, kun taas häviäjä putoaa ensi kaudeksi I-divisioona A:han.

Tähän mennessä Korihait on voittanut Bisonsin kaksi kertaa kolmesta ottelusta. Voitot tulivat helmikuussa Loimaalla ja maalisuun alkupuolella Uudessakaupungissa. Bisonsin ainoa voitto on Uudestakaupungista marraskuussa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here