Mies uhkaili apteekin henkilökuntaa Laitilassa ja ajoi poliisia karkuun

0

Lounais-Suomen poliisi sai maanantaina ilmoituksen Laitilassa apteekin henkilökuntaa uhkailemassa käyneestä miehestä. Poliisi sai aggressiivisesti käyttäytyneen miehen kiinni takaa-ajon jälkeen.

Poliisi meni paikalle kolmen partion voimin. Yksi partio havaitsi miehen auton lähtevän pihasta, lähti auton perään ja kytki välittömästi hälytys- ja pysäytysvalon päälle.

Mies ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan jatkoi ajamistaan. Hän ei myöskään pysähtynyt vastaan ajaneen poliisiauton kavennettua ajorataa, vaan kiersi tämän kevyen liikenteen väylän puolelta ja jatkoi ajamistaan Keskuskadulle.

Keskuskadulta mies jatkoi Hinnerjoentien kautta Varppeentielle, josta edelleen Urheilutielle ja siitä jälleen Keskuskadulle. Sieltä mies jatkoi Kirkkotien ja Sairaalantien kautta Kaukolantielle, josta kääntyi Vallesmannintielle ajaen Keskuskadun yli kerrostalon pihaan, jonne mies saatiin pysäytettyä.

Poliisi otti miehen kiinni. Poliisiauton kuljetustilaan laiton yhteydessä hän potkaisi toista poliisia reiteen.

Mies kuljetettiin Turun poliisivankilaan. Häntä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja niskoittelusta poliisia vastaan.