Myös Löfstedt aluehallituksen varajäseneksi

0
Raimo Löfstedt

Aluevaltuusto kokoontuu tänä iltana ensimmäistä kertaa. Kokouksessa valitaan jo aiemmin julkaistun tiedon mukaisesti Mauri Kontu (kesk.) aluehallituksen varajäseneksi sekä hallituksen konsernijaostoon. Hänen lisäkseen aluehallituksen varajäseneksi ja konsernijaostoon Uudestakaupungista valitaan myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Raimo Löfstedt (kok.)

Laura Kontu (kok.) nousee tulevaisuuden, tutkimuksen ja osaamisen neuvottelukunnan varsinaiseksi jäseneksi. Uudestakaupungista valitaan myös Janne Sjölund (sd.) työikäisten lautakuntaan ja Heli-Päivikki Laurén (sd.) ikäihmisten lautakuntaan.

Pelastustoimen palveluiden valmistelulautakuntaan valitaan Laitilasta Tanja Raisto-Elo (kesk.), samaan lautakuntaan tulee Taivassalosta Milla Lahdenperä (kok.). Lasten ja nuorten palveluiden valmistelulautakunnan varajäseneksi Vakka-Suomesta valitaan Anna Kaskinen (kesk.) Vehmaalta. Jukka Alkio (kesk.) Laitilasta valitaan tarkastuslautakunnan varajäseneksi.

Kokous järjestettiin illalla kello 17 alkaen. Julkaisemme muut valinnat myöhemmin.