Törkeä pahoinpitely ja käsirysyä ravintolaillan jälkeen

0

Uudessakaupungissa Koulukadulla tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä ravintoloiden sulkemisajan jälkeen kaksi tappelua.

Toisessa tappelussa mies riiteli naisen kanssa ja riidan väliin tuli kaksi muuta miestä. Naisen kanssa riidellyt mies löi ensin toista väliin tullutta miestä kasvoihin ja heti saman tien löi myös toista miestä, joka kaatui maahan.

Lyönyt mies jatkoi pahoinpitelyä potkimalla maassa makaavaa miestä. Poliisi ehti väliin ja otti pahoinpitelijän haltuun. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

Toisessa käsirysyssä kahdelle miehelle oli tullut riitaa ravintolassa ja ravintolasta poistumisen jälkeen tilanne eskaloitui painiksi. Painin yhteydessä miehet olivat kaatuneet maahan ja toinen miehistä loukkasi kasvonsa.