Ukikyydin käyttäjille kysely – Päätös jatkosta huhti-toukokuussa

1
Ukikyydin palvelun tuottaa Uudenkaupungin kaupunki. Kutsuliikenteen tilaus- ja reititysjärjestelmän Uudellekaupungille toimittaa Matkahuolto.

Uudenkaupungin kaupunki kerää asukkaiden palautteita Ukikyyti-palvelusta.

Ukikyydin uusi kutsupohjainen joukkoliikenteen palvelu avattiin 8.12.2021. Kyseessä on palvelukokeilu, jonka ensimmäinen vaihe päättyy kesäkuun alussa. Kyydillä on matkattu tähän mennessä yli 3000 kertaa. Matkat ovat suuntautuneet eri puolille kaupungin keskustaa, päiväkoteihin, kouluun ja työpaikoille. Yksi suosituimmista kohteista on ollut terveyskeskus.

Palvelukokeilun jatkosta päätetään huhti-toukokuussa 2022. Kyselyn tuloksista tehdään kooste myös kaupungin päätöksentekijöille. Mikäli palvelu jatkuu, tuloksia hyödynnetään myös palvelun kehittämisessä. Kyselyyn voi vastata 23.3. mennessä. Kyselyssä pyydetään kertomaan muun muassa, miten asiakas on käyttänyt Ukikyytiä, millaisia vaikutuksia sillä on ollut asiakkaalle tai hänen perheelleen ja kuinka tärkeäksi hän kokee palvelun olemassaolon myös tulevaisuudessa.

Kyselylomake löytyy sivulta uki.fi/ukikyyti. Paperinen lomake on mahdollista täyttää palvelupiste Passarissa.

Ukikyydin palvelun tuottaa Uudenkaupungin kaupunki. Kutsuliikenteen tilaus- ja reititysjärjestelmän Uudellekaupungille toimittaa Matkahuolto. Ukikyytiä liikennöi pilotin aikana LS-Liikennelinjat Oy. Palvelukokeiluun on saatu avustusta Varsinais-Suomen ly-keskukselta.

1 KOMMENTTI

  1. Olen käyttänyt kyytiä ,mielestä tälläistä palvelua täällä tarvitaan ,olisin kiitollinen jos tätä jatkettaisiin terveisin autoton .

Kommenttien lisääminen on estetty.