Varhaiskasvatus käynnistää rekrytoinnit

0
Rekrytoinnit koskevat useita päiväkoteja.

Varhaiskasvatus pääsee vihdoin käynnistämään rekrytoinnit. Kaupunginhallitus myönsi luvat työsuhteiden täyttämiseen jo viime kokouksessaan 28.2., mutta esityslistalle oli päätynyt virheellinen esitys. Tästä syystä kaupunginhallituksen piti viime maanantaina 28.3. kumota aiempi päätös ja tehdä oikaisupäätös.

Kaupunginhallitus päätti nyt myöntää luvat seuraavien varhaiskasvatuksen työsuhteiden täyttämiseksi toistaiseksi voimassa olevina: varhaiskasvatuksen opettaja / Myllymäen päiväkoti, varhaiskasvatuksen opettaja / Hakametsän päiväkoti, varhaiskasvatuksen opettaja / Päiväkoti Kaunisranta, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Myllymäen päiväkoti, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Kalannin päiväkoti, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Päiväkoti Satulinna, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Päiväkoti Lokki Joonatan, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Myllymäen päiväkoti, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja / Päiväkoti Kaunisranta, varhaiskasvatuksen avustaja / Hakametsän päiväkoti ja varhaiskasvatuksen avustaja / Kalannin päiväkoti.

Paikat täytetään 1.8. alkaen lukuunottamatta Myllymäen lastenhoitajan työsuhdetta, joka täytetään 1.9. alkaen.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti lakkauttaa yhden perhepäivähoitajan vakanssin sekä kaksi varhaiskasvatuksen opettajan virkasuhdetta. Niiden tilalle perustetaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työsuhde sekä kaksi varhaiskasvatuksen opettajan työsuhdetta. Kaupunginhallitus antoi myös luvan näiden täyttämiseen.