Arvoselle ja Järviselle 17-vuotiaiden SM-hopeaa

0
Korihaiden kasvatti Viljami Arvonen saavutti SM-hopeaa Turun NMKY:n paidassa viikonloppuna U17 SM-sarjassa.

Turun NMKY:ssä pelaavat Korihaiden kasvatit Viljami Arvonen ja Saku Järvinen saavuttivat SM-hopeaa viikonloppuna pelatuissa koripallon 17-vuotiaiden SM-sarjan finaaleissa.

Mestaruuden voitti Tampereen Pyrintö, joka voitti TuNMKY:n suoraan kahdessa ottelussa. Lauantaina Turussa pelatussa ensimmäisessä finaalissa tamperelaiset olivat parempia lukemin 78–66. Arvonen oli turkulaisten paras pistemies 21 pisteellä. Järvinen jäi ilman pisteitä kuuden peliminuutin aikana.

Sunnuntaina Pyynikin palloiluhallilla Pyrintö varmisti mestaruuden näytöstyyliin murskaluvuin 107–56. Arvonen pussitti reilun puolen tunnin pelin aikana kymmenen pistettä ja otti seitsemän levypalloa. Järvisen tilastot olivat seitsemän pistettä ja kolme levypalloa.