Huumekuski jäi kiinni Santtiossa, rattijuoppo Honkatiellä

0

Liikkeellä ollut poliisipartio pysäytti lauantaina Uudessakaupungissa Santtiossa henkilöauton. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta poliisipartio teki kuljettajalle huumepikatestin, joka osoitti positiivista amfetamiinille.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Törkeä rattijuopumusHonkatiellä

Poliisipartio valvoi liikennettä Uudessakaupungissa sunnuntaina ja valvonnan yhteydessä partio havaitsi Honkatiellä henkilöauton, joka liikkui ajoradalla mutkittelevasti. Partio pysäytti henkilöauton ja puhallutti kuljettajan.

Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen täyttävän tuloksen. Hänet vietiin Uudenkaupungin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli noin 1,7 promillea.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.