Kaupungin tämän vuoden kestopäällystysohjelma julki

0
Viime vuonna kestopäällystysohjelman mukaiset työt käynnistyivät huhtikuun lopulla.

Kaupungilla on tänä vuonna käytettävissä 375 000 euroa kestopäällystyskohteisiin. Summa on 75 000 enemmän kuin esimerkiksi viime tai edellisvuonna, mutta kasvaneen bitumin hinnan myötä päällystyskohteita on aiempaa vähemmän. Viime vuonna kaupunki päällysti 11 kohdetta, tänä vuonna kohteita on 9.

Tänä vuonna kaupunki päällystää 1,2 kilometriä Autonrakentajantieltä, kilometrin Honkatieltä ja Kurjenpolulta, 1,8 kilometriä Kankurinkadulta, 400 metriä Koulukadulta, 650 metriä Liljalaaksonkadun ja Rantakadun väliltä, 1,3 kilometriä Mältintieltä ja kaksi kilometriä Männäistentieltä. Vakka-Suomenkadulle tehdään kahden kilometrin edestä paikkauksia.

Kaupungin tämän vuoden kestopäällystysohjelma esitetään hyväksyttäväksi ensi tiistaina kokoontuvassa kaupungin teknisessä lautakunnassa.