Kolmas Ukilive-konsertti ensi viikolla

0
Ensimmäinen Ukilive-konsertti järjestettiin vuonna 2020.

Koronan myötä syntyneet Ukilive-konsertit saavat jatkoa lauantaina 23. huhtikuuta, kun paikalliset artistit kokoontuvat Cruselliin esiintymään jo kolmatta kertaa. Aiemmista kerroista nyt järjestettävä Ukilive 3 poikkeaa siten, että ensimmäistä kertaa yleisöä on mahdollista ottaa sisään myös konserttisaliin.

Lisäksi konsertti striimataan tuttuun tapaan suorana Uudenkaupungin kaupungin Youtube-kanavalle.

– Olemme iloisia, että tänä vuonna voimme ottaa yleisöä myös saliin. Konserttiin on vapaa pääsy ja toivomme tietysti runsasta osanottoa. Otamme sisään niin paljon halukkaita kuin saliin mahtuu, lupaa konserttia järjestävä Uudenkaupungin kulttuuripalveluiden vastaava Petri Hatakka .

Illan musiikillisesta annista vastaavat uusikaupunkilaismuusikot, etunenässään The Voice of Finlandissa vastikään koko kansaa ihastuttanut Ida Kallioinen . Konsertissa on luvassa jokaiselle jotakin, sillä esiintymässä ovat lisäksi Jussi Rainio , Sanna Arell , Rami Rafae l, Iiris Helpiö-Kilpeläinen ja Päivi Kurkilahti , Jukitsu Hyytiä , Mikko Itäranta , Granger Simmons ja gospel-kuoro sekä yhtyeet Heikki Hakkarainen ja 76 Notes.

– Perheen pienimmätkin on ohjelmassa huomioitu, ja konsertin aluksi kuullaan muutama lastenlaulu, Hatakka kertoo.

Vaikka konserttiin on vapaa pääsy, niin paikan päällä on mahdollista lahjoittaa haluamansa summa SPR:n katastrofirahastoon. Kotisohvalta käsin lahjoittaminen onnistuu puhelimitse. Kerätty rahasumma ohjataan Ukrainan sodan uhrien tukemiseen.

– Myös väliajan kahvitarjoilusta kertyneet rahat Uudenkaupungin teatteri on luvannut lahjoittaa samaan pottiin, Hatakka lisää.

Hatakka lupaa konsertin tarjoavan viihdettä ja kepeää kevätmieltä kaikenikäisille ja jokaiseen makuun.

– Ehkä joku yllätyskin vielä takataskusta löytyy, hän vihjaa.

Ukilive 3 Crusellissa lauantaina 23. huhtikuuta klo 18. Vapaa pääsy, ovet aukeavat klo 17. Konsertti striimataan suorana kaupungin Youtube-kanavalle.