Korihaiden Bojan Sarcevic on Korisliigan maaliskuun pelaaja

0
Bojan Sarcevic voitti kautta aikojen kuudentena Korihait-pelaajana Korisliigan kuukauden pelaaja -palkinnon.

Korisliigan maaliskuun Valopilkuksi eli kuukauden parhaaksi pelaajaksi on valittu Korihaiden Bojan Sarcevic.

Joukkueen kapteenina toimiva Sarcevic oli isoin yksittäinen tekijä Korihaiden hyville otteille, jotka lopulta siivittivät joukkueen pois sarjan jumbopaikalta. Haiparvi voitti kymmenestä jatkosarjan ottelusta seitsemän, joka oli koko alemman jatkosarjan suurin voittomäärä.

Sarcevic tehtaili maaliskuun otteluissa keskimäärin 11,8 pistettä, 7,3 levypalloa ja 7,8 syöttöä ottelua kohden.

Korihaiden seurahistoriassa Sarcevic on kautta aikojen kuudes pelaaja, joka on valittu Korisliigan kuukauden pelaajaksi. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet Pasi Kauha (marraskuu 2000), Dondrell Whitmore (helmikuu 2001), William McFarlan (tammikuu 2004), Boakai Lalugba (tammikuu 2006) ja Ed Nelson (lokakuu 2006).