Merefesti käynnistää kesän Ugissa

1
Merefesti-tunnelmaa vuodelta 2018.

Koronatauon jälkeen Merefesti korkkaa jälleen kesän Uudessakaupungissa.

– Uudenkaupungin Yrittäjien hallitus teki asiasta päätöksen keskiviikkona ja nyt aletaan tosissaan koota ohjelmaa ja yrittäjiä tapahtumaan mukaan, hallituksen jäsen Juha-Pekka Aikola kertoo.

Merefesti järjestetään yksipäiväisenä lauantaina 11.6. Mikäli yrittäjillä innostusta on, voi tapahtuma jatkua myös sunnuntain puolelle. Aikola sanoo, että yrittäjien hallituksessa oli innostunut ilmapiiri. Kaupunkiin halutaan pöhinää, kun ihmiset lähtevät jälleen liikkeelle.

Merefesteille on tarkoitus rakentaa iso markkinatapahtuma, joka alkaisi torilta ja jatkuisi Kaupunginlahden rannoille. Tapahtumaan kaivataan nyt viihdeohjelmaa, kilpailuja ja markkinamyyntiä kaikenikäisille, lapsiperheille, nuorille ja varttuneemmalle väelle.

– Kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita. Niitä voi esittää Uudenkaupungin Yrittäjien hallituksen jäsenille.

– Olisihan se hienoa, jos tapahtumassa näkyisi myös merellisyys, kun Merefestistä kerran on kyse, Aikola heittää haasteen ideanikkareille.

Rantaravintolat ovat myös mukana tapahtumassa.

1 KOMMENTTI

  1. Joitakin laulajia(Joel Hallikainen, Markku Aro, rautalankaa) , soittajia tuomaan tunnelmaa, imitaattori, tai muu hauskaa esitystä, kilpailuja joissa palkintoja(hulajula, tikkakisa, hyppynaru, saappaan heitto esim.), tietovisoja joista saa vaikka drinkin, jäätelön.,limpsan, karaokekilpailu, sampaesiintyjiä, jazzia, ilmapallon myyjiä, markkinat, pensy hyppyt.

Kommenttien lisääminen on estetty.