Natostako apua?

0

Kun pienet vihreät miehet ovat ottaneet Suomen hallintaansa, kuten Krimin ennen, on Nato pahasti myöhässä. Venäläiset ovat jo hyvissä ajoin ostaneet maata Suomesta kaikista strategisista paikoista, varuskuntien vierestä, lentokenttien läheltä ja jopa entiset rajavartioasemat vastapäätä Alakurtin sotilastukikohtaa vanhassa Sallassa, joka sodan jälkeen jäi Venäjän puolelle.

Nämä vartioasemat ovat minullekin tuttuja, kun niiltä käsin hiihtelin rajavartiosotilaana1950-luvulla itärajan varressa Kuusamon rajan ja Korvatunturin välisellä alueella. Nämä tärkeät pisteet ympäri Suomea ovat äkkiä asutetut venäläisillä, jotka voivat siten kyberhyökkäyksillä lamauttaa kaikki toiminnat.

Virhe tehtiin jo kauan sitten, kun maata myytiin sen paremmin tutkimatta mahdollisia seurauksia. En tiedä, olisiko vielä jotakin tehtävissä ennen kuin on myöhäistä, mutta jos on, se pitäisi tehdä heti.

Valdemar Takaperko