Sushibaari aukeaa S-Marketin tiloihin huomenna

0
Perjantaina aamupäivästä Itsudemon sushibaarissa kaikki oli jo melkein valmista lauantain avajaisia varten.

Huomenna lauantaina paikalliseen S-Marketiin aukeaa Itsudemon sushibaari. Läpi viikon auki olevaan sushibaariin valmistetaan käsin päivittäin kymmeniä erilaisia sushilaatuja.

– Tuomme siis kaupunkiin sushibuffetin, jonka kokonaisvalikoima on lähemmäs 35 erilaista sushia. Kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita eri vaihtoehtojen suhteen, Itsudemo sushibarin maapäällikkö Linda Mäenpää kertoo.

Vakka-Suomenkadun S-Marketin marketpäällikkö Sami Järvisen mukaan aloite sushipisteestä tuli Turun osuuskaupalta ja Järvisen kaupan henkilökunnalta. Myös asiakastoiveita sushibuffetin suhteen tuli runsaasti.

– Tarjoamme asiakkaille uuden vaihtoehdon ja lisävalikoimaa kaupan tarjontaan. Meillä on aiemmin ollut tarjolla ruokatorilla pienimuotoisesti sushia, mutta nyt on tulossa laajempi valikoima susheja, Järvinen sanoo.

Itsudemolla on useita sushibaarin pisteitä ympäri Suomen. Mäenpään mukaan vastaavanlaajuista toimintaa on esimerkiksi Raumalla.

– Uusikaupunki on meille uusi toimipaikka, joten emme vielä osaa arvioida tarkkoja myynti- tai asiakasmääriä, mutta odotukset ovat korkealla. Odotamme, että pääsemme rikkomaan tämän kokoisella sushipisteellä myyntiennätyksiä verrattuna muihin vastaavan kokoisiin, Mäenpää toteaa.

Itsudemo on rekrytoinut kevään aikana työntekijöitä ja Uudenkaupungin toimipiste pyörii jatkossa viiden työntekijän voimin.

– Toimipaikkamanageri siirtyy Porista ja olemme palkanneet neljä kokkia. Itsudemolla on oma koulutusohjelma sushinteon opettamiseen, Mäenpää lisää.