Tampere jälleen myymässä Ihalan leirintäaluetta

0
Tampereen kaupunki on päättänyt myydä Ihalan retkeilyalueen. Arkistokuva

Ihalan leirintäalue on jälleen tulossa jälleen myyntiin. Kyseessä on Tampereen kaupungin omistama Uudenkaupungin Lepäisten saaressa oleva noin 20 hehtaarin suuruinen alue.

Tampereen kaupunki on tähän asti vuokrannut leirintäaluetta eri yrittäjien pyöritettäväksi. Viimeisin uusikaupunkilainen yrittäjä irtisanoi alueen vuokrasopimuksen viime vuoden marraskuussa.

Keskiviikkona kokoontunut Tampereen asunto- ja kiinteistölautakunta päätti, että Ihalan retkeilyalue laitetaan myyntiin. Alueella on kymmenkunta lomamökkiä sekä erillisiä huoneita. Alueella on myös sähköistettyjä asuntovaunupaikkoja sekä kioskitilat.

Tampereen kaupungin suunnittelujaosto on aiemmin linjannut, että kaupunki myy omaisuutta investointien rahoittamiseksi. Linjauksen mukaan myynnit tehdään oikea-aikaisesti ja kaupungille mahdollisimman edullisilla ehdoilla. Tampereen kaupunki on yrittänyt jo aiemminkin myydä Ihalan aluetta, mutta kauppoja ei syntynyt.