Tekninen lautakunta valitsi urakoitsijoita– Luvassa rakennusten korjauksia, tievalaistusta ja kadun jatkourakkaa

0
Tästä lähtökohdasta Alisenkadun uusiminen aloitettiin viime vuonna.

Kaupungin tekninen lautakunta valitsi tiistain kokouksessaan urakoitsijoita pian alkaviin töihin. Kalannin yläkoulun sisäilmakorjauksien urakoitsijaksi valittiin Rakennus Lehtonen Oy. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti kolme urakoitsijaa.

Halvimman hinnan jättänyt yritys ei täyttänyt tarjouspyynnön kaikkia vaatimuksia, joten Rakennus Lehtonen hoitaa Kalannin yläkoulun sisäilmakorjaukset kokonaishintaan 1 855 600 euroa.

Merituulikodin osasto Tyynelän peruskorjauksien urakoitsijaksi valittiin myös Rakennus Lehtonen. Tarjouksen jätti kolme urakoitsijaa ja Rakennus Lehtosen tarjous 1 793 144 euroa tuli valituksi.

Kaupungin tekninen infra kilpailutti myös Kalannin ja Pyhämaan haja-asutusalueiden tievalaistussaneerausurakan. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti seitsemän urakoitsijaa. Näistä halvimman tarjouksen jätti Tekniikka-Tuominen Oy urakkahintaan 78 820 euroa.

Alisenkadun jatkourakan eli Sepänkadun ja Liljalaaksonkadun välisen osuuden tekijäksi valikoitui Maisemarakennus Viitanen Oy. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti kolme urakoitsijaa, joista Viitasen tarjous 980 000 euroa oli edullisin. Viitanen on urakoinut myös nyt käynnissä olevan korttelin rakentamista Alisellekadulle.

Urakoitsijoiden valintaperusteena oli halvin hinta. Urakoitsijat ilmoittivat tarjouksensa ilman arvonlisäveroa. Päätökset ovat ehdollisia siihen asti, kunnes kaupunginhallitus on antanut niille toteuttamisluvan.