UU-pöytätenniksen ykkösjoukkue neljäs Koskella

0
UU1:n joukkue Kosken turnauksessa.

UU-pöytätenniksen ykkösjoukkue pelasi viikonloppuna oman ylemmän jatkolohkon pelinsä Koskella pidetyssä turnauksessa. Mukana oli seitsemän muuta joukkuetta aina Jyväskylästä ja Vaasasta saakka. Lisäksi helsinkiläiset Star 1- ja Star 2 -joukkueet koostuivat Baltian maiden kansainvälisen tason naispelaajista.

Star 1 voittikin puhtaalla pelillä tämän lohkon. UU 1 pääsi syksyn alkusarjasta oman lohkon neljäntenä jatkoon mukanaan yksi sijoituksen perusteella saatu piste.

Jatkopelit menivät kokonaisuudessaan hyvin, kun aloitustilanteessa joukkue oli kahdeksas ja loppusijoitukseksi tuli neljäs. Sunnuntain kaikki kolme peliä päättyivät 5–5, jos nämä olisivat kääntyneet voitoksi oltaisiin jo voitu ainakin spekuloida noususta 2. divisioonaan.

Joukkueessa pelasivat Heikki Laaksonen , Pertti Marjamäki , Patrick Rebholz , Rami Laaksonen ja syyskierroksella Sauli Wagner .

UU 2 pelaa 4. divisioonan jatkopelit huhtikuun kolmantena viikonloppuna Turussa. Joukkueella on potentiaalinen mahdollisuus nousuun 3. divisioonaan pitämällä tämänhetkinen kolmas sija syyskierroksen jälkeen, sillä kolme parasta nousee tästä lohkosta.