Uusikaupunki hienosti kolmas talviliikkujakampanjassa

0
Talviliikkujakampanja innosti myös Uudessakaupungissa.

Ensimmäinen talviliikkujakampanja on saatu onnistuneesti päätökseen. Uudessakaupungissa liikuttiin yhteensä 21 085 kilometriä ja näillä lukemilla kaupunki sijoittui isojen kuntien sarjassa hienosti kolmanneksi.

Talviliikkuja -kampanjassa on mukana 26 kuntaa, jotka kisailivat kolmessa eri sarjassa. Tulokset ja sijoituksen määrää kirjatut kilometrit suhteutettuna kaupungin / kunnan asukaslukuun. Alle 5000 asukkaan sarjan voitti Punkalaitumen kunta, yli 5000 asukkaan sarjan Parkanon kaupunki ja yli 10 000 asukkaan sarjan Loimaan kaupunki.

Kampanjassa tavoitteena oli haastaa ja motivoida kaiken ikäiset ja tasoiset henkilöt liikkumaan. Kampanjassa liikuttiin kahden ja puolen kuukauden aikana yhteensä 342 379 kilometriä. Liikuntalajeina olivat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu ja retkiluistelu. Näistä hiihto oli ylivoimaisesti suosituin laji.

Uudenkaupungin talviliikkujakampanjan yhteydessä järjestetyn arvonnan palkinnot ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittaneille. Mukana arvonnassa oli myös Merettarien leijonalisä kampanjan lahjakortit Alinaan ja Kesportiin. Kirjatuista tuloksista voi tarkemmin kysyä Uudenkaupungin liikuntapalveluista.