Hyvinvointialueelle haetaan tulosaluejohtajia

0
Yksi hakuun tulevista viroista on Tyks / sairaalapalveluiden tulosaluejohtajan tehtävä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle haetaan hyvinvointialueen organisaatioista kuutta tulosaluejohtajaa.  Aluehallitus päätti asiasta perjantaina.

Tulosaluejohtajat toimivat hyvinvointialuejohtajan välittömässä alaisuudessa ja johtavat kukin yhtä hyvinvointialueen kuudesta tulosalueesta. Tulosalueet ovat sote-palvelut, ikääntyneiden palvelut, Tyks / sairaalapalvelut, pelastuspalvelut, järjestämispalvelut sekä konsernipalvelu.

– Haemme hyvinvointialueen johtoon innostuneita, innostavia ja osaavia johtajia, joilla on kyky rakentaa hyvinvointialuetta ennakkoluulottomasti asukkaidemme parhaaksi ammattilaisiamme unohtamatta, sanoo aluehallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja.

Kaikkien nyt perustettujen virkojen kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito sekä lisäksi muita vaatimuksia virasta riippuen. 

Virkoihin ilmoittautuminen päättyy 1.6.2022. Virka tulee ottaa vastaan 1.1.2023, ja edellytys on, että liikkeen luovutuksen perusteet edelleen täyttyvät.

Hyvinvointialueelle avataan maanantaina 16.5. myös useita talous- ja palkkahallinnon asiantuntijoiden vakituisia sekä määräaikaisia työpaikkoja. Kaikkiaan on tarkoitus rekrytoida muutamia kymmeniä palkka- ja taloushallinnon asiantuntijaa, avustavaa tekijää/harjoittelijaa sekä data-analyytikkoa ja sovellusasiantuntijaa työstämään laajaa palkka- ja taloushallinnon uudistusta. Hyvinvointialue tuottaa talous- ja palkkahallinnon palvelut vuoden 2023 alusta itse.