Kalannin yläkoulun piharemontille haetaan urakoitsijaa

0
Kalannin yläkoulun pihalle tehdään remonttia, jotta alakoululaisille saadaan oma piha rakennuksen yhdelle sivulle. Arkistokuva

Kaupunki on avannut julkiseen kilpailutukseen Kalannin yläkoulun pihojen ja liikennejärjestelyiden rakentamisen ensimmäisen vaiheen. Valintaperusteena on halvin hinta.

Urakka pitää sisällään piha-alueen rakennustöitä, leikkivälineiden asennusta sekä kasvien ja puiden istutusta. Urakkaan kuuluvat myös pihateiden, parkkipaikkojen ja valaistuksen rakentaminen sekä kasvillisuuden kahden vuoden takuuajan hoidot.

Lisäksi urakkaan sisältyvät kaikki rakennustyöt ja materiaalihankinnat urakka-asiakirjojen mukaisesti siten, että työn lopputulos, rakenteet, niiden osat ja käytetyt rakennusaineet täyttävät asetetut vaatimukset.

Kaupunki haluaa tarjoukset kokonaisurakkana koko alueesta. Jos kaupungin määrärahat eivät riitä kaikkien alueiden rakentamiseen, on kaupungilla oikeus pudottaa urakasta optioita pois. Optiot liittyvät pysäköintiin, pihan päällysteen uusintaan ja aitojen pystytykseen.

Urakkaan sisältyy myös louhintaa. Koko urakan on oltava valmiina ennen koulun alkua elokuussa.