Kuntouttavan työtoiminnan A-kilta sai jatkorahat– Kaupungille ja A-killalle päivitetty sopimus

0

Jari Valkosen (ps.) viime syksynä tekemää valtuustoaloitetta Uudenkaupungin A-killan toiminnan turvaamisesta on käsitelty tänä vuonna moneen otteeseen sekä sosiaalilautakunnassa että kaupunginhallituksessa.

Valkosen aloitteessa esitettiin, että kaupungin talousarvion yhteydessä olisi varattu kuntouttavaa toimintaa tarjoavan A-killan toiminnan jatkumisen turvaamiseksi 2 000 euron kuukausittainen tuki.

Asia sai sinetin tällä viikolla kaupunginvaltuustossa, kun valtuusto lopulta merkitsi aloitteeseen saamansa selvityksen tiedoksi ja merkitsi aloitteen käsitellyksi.

Kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyiden välissä A-killan tilanne on edennyt niin, että kaupungin sosiaalipalvelujohtaja Marika Lehtinen on päivittänyt kaupungin ja A-killan välisen sopimuksen. Päivitetyssä sopimuksessa on sovittu muun muassa kustannusten korvaamisesta ja palvelun mahdollistamisesta jatkossa.

– Sopimuspäivitys tehtiin myös sen perusteella, että se on osa siirtyviä sopimuksia hyvinvointialueelle. Tällä myös turvataan palvelujen mahdollinen käyttö vuoden 2023 vuoden alusta, Lehtinen kertoi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here