Leijonapuisto avautui kesän iloksi

0
Täällä on mukava kiipeillä.

Suomen kesäsää näytti molemmat puolensa sunnuntaina Leijonapuiston avajaisissa. LC Merettarien lahjoittama leijona saatiin vielä paljastettua huppunsa alta ihan mukavassa säässä, mutta Myllymuorin esiintyessä taivaan portit jo aukenivat siten, että mikrofonitkin oli pakko sulkea. Kissa- ja värileikit ehdittiin sentään ennen sitä leikkiä.

Pahimman sadekuuron aikana väki tungeksi teltan suojaan maistuvia lettuja nauttimaan. Sitten aurinko taas purjehtikin esiin tummien pilvien takaa.

Pikkuväkeä ei pieni sade haitannut. Leijona sai heti ratsastajia ja uudessa kiipeilytelineessäkin riitti vilskettä. Pelle ja jonglöörikin viihdyttivät.

Kepparit oli tosin pakko viedä suojaan sateelta, eihän mikään heppa siitä tykkää että kastuu läpimäräksi.

Mutta tästä se kesä urkenee toivottavasti. Leijona-puisto on tarkoitettu kaikkien iloksi, siellä viihtyvät niin pienet kuin isommatkin. Leijonalla ratsastajatkin kehuivat vuoronperään, että mukavaa on. Merettaretkin kehuivat, paikka onkin nyt parempi kuin Itäpuisto.

Rauno Laine