Minifarmi aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä liikenteeseen

0
Koululaisten ja opiskelijoiden pysäköintialueet on merkitty oranssilla värillä karttaan.

Minifarmi & Kukkamessut -tapahtuman rakentaminen alkaa tänään torstaina. Suurtapahtuman rakentaminen vaatii poikkeusjärjestelyitä erityisesti koululaisten ja opiskelijoiden pysäköinnissä.

Opiskelijoiden pysäköintipaikkana toimivat tällä viikolla sekä ensi viikon maanantaina Vahterusringin pysäköintialue sekä Pietolan pallokentän alue. Linja-autot ja saattoliikenne ohjataan Viikaistenkadulle. Nämä järjestelyt ovat voimassa Minifarmin rakentamisen ajan torstaina ja perjantaina sekä tapahtuman purkutöiden vuoksi maanantaina.

Minifarmi-tapahtuman aikana viikonloppuna Viikaistenkadun liikenne katkaistaan. Tapahtumaan tulijat voivat pysäköidä autonsa kadunvarsipaikoille. Käytössä ovat myös Vahterusringin pysäköintialue, Pietolan pallokentän alue sekä Leijonapuiston pysäköintialue.

Kaupungin tiedotteessa toivotaan opiskelijoilta ja Minifarmiin tulijoilta varovaisuutta ja kärsivällisyyttä, jotta kesän ensimmäinen suurtapahtuma voidaan järjestää hyvässä tunnelmassa.