Munamarkkinoilla 50-vuotisjuhlat kesällä- Matti Vanhanen avaa tapahtuman

0
Matti Vanhanen pitää tervehdyspuheen Laitilan Munamarkkinoilla.

Laitilan Munamarkkinoilla juhlitaan 50-vuotista tapahtumaa tänä kesänä. Munamarkkinat perustettiin vuonna 1972 lisäämään Laitilan tunnettuutta ja elinvoimaa.

Munamarkkinat avaa eduskunnan puhemies Matti Vanhanen . Munamarkkinat järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen perinteisenä ajankohtana viikkoa ennen juhannusta 18–19. kesäkuuta.

Oheistapahtumia on jo perjantaina, mutta itse markkinat avataan lauantaina kello 13 torin lavalla. Munamarkkinaohjelmassa on perinteiseen tyyliin musiikkia, taikaa ja muuta viihdettä. Lauantaina torin lavalle nousevat Matti Vanhasen lisäksi muun muassa taikuri Pete Poskiparta , imitaattori Jukka Laaksonen ja pianisti Mikael Konttinen sekä Olisitpa sylissäni -kappaleellaan tähtitaivaalle noussut laulaja Antti Ketonen . Latinorytmejä katukuvaan tuo Samba Carioca.

Sunnuntaina yleisöä viihdyttävät taikuri Lauri Nordberg, laitilalaiset bändit ja huutokauppakuninkaat Lasse Lemmetti, Reijo Virtamo ja Jari Nummi. Munaruokakilpailussa toisistaan mittaa ottavat kolme eri maata: Viro, Ukraina ja Turkki. Tunnelmaa torille tuovat myös mestaripelimanni Kalevi Kantola ja säestäjä Timo Männistö.

Ohjelma tarkentuu vielä. Lisää tietoa oheistapahtumista julkistetaan lähiaikoina.