Rattijuopumuksia Laitilassa viikonloppuna

0

Lauantaina aamuyöllä kello neljän aikaan poliisi pysäytti Laitilassa Varppeentiellä henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin noin 1,8 promillen lukeman ja myöhemmin tarkkuusalkometriin noin 1,6 promillen lukeman.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman vaadittavaa ajo-oikeutta. Auton kyydissä ollutta omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta päihtyneelle.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi havaitsi Laitilassa Varppeentiellä kerrostalon parkkipaikalle saapuneen auton, jonka kuljettajan paikalta nousi silminnähden päihtynyt nainen.

Nainen puhalsi poliisin alkometriin noin kolmen promillen lukeman. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen ilman ajo-oikeutta. Nainen kuljetettiin Rauman poliisivankilaan.