Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta avaa uuden konttorin Raumalla

0
Kuvassa Jesse Syvänen sekä Roosa Lähteenmäki.

Säästöpankki Kalanti-Pyhäranta avaa uuden konttorin Raumalla kauppakeskus Wännissä perjantaina 13.5.

Pankin liiketoiminnan kehitys on ollut alkuvuoden aikana odotetun mukaista huolimatta Ukrainan sodan ja korkojen nousun aiheuttamasta talouden lisääntyneestä epävarmuudesta. Samalla neuvottelussa käyneiden asiakkaiden suositteluhalukkuutta mittaava NPS-lukema on entisestään vahvistunut ennätyksellisen korkealle 86,6:n tasolle.

– Asuntokaupan hetkellisestä hiljentymisestä huolimatta markkinoilla on edelleen paljon potentiaalisia ostajia, joilla on jo rahoitus valmiiksi neuvoteltuna – ainoastaan sopiva ostettava kohde puuttuu. Nyt olisikin erityisen otollinen hetki laittaa asunto myyntiin, jos asunnonvaihto on joka tapauksessa mielessä ja lähitulevaisuuden suunnitelmissa, neuvoo pankin henkilöasiakkaista vastaava liiketoimintajohtaja Nelli Elo.