Uusi teollisuushalli Autotehtaankadulle

0

Kaupunki varaa Autotehtaankadun varrelta puoleksi vuodeksi tontin Turun Vuokravarastot Oy:lle. Yritys aikoo rakentaa tontille 1 500 neliön teollisuushallin, johon tulee vuokralle Valmet Automotive.

Tontti on kooltaan 7 500 neliötä ja sillä sijaitsee tällä hetkellä tyhjillään olevia rakennuksia. Vuokralaisen tehtävä on purkaa rakennukset. Tontille valmistuvan rakennuksen on liityttävä vesi- ja viemärijohtoverkostoon. Tontin poikki kulkee myös laskuoja, joka on vesien johtamisen takia tärkeä takana oleville tontti- ja metsäalueille. Oja on joko putkitettava tai siirrettävä tontin rajalle.

Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus päätti vuokrata tontin 30 vuodeksi ja sen vuotuinen vuokra on 1 635 euroa. Kiinteistön vuokraamisen ehtona on, että Turun Vuokravarastoilla on sopimus Valmet Automotiven kanssa tulevien tilojen vuokraamisesta.