Kaksi rattijuopumusta Kalannintiellä samana yönä

0

Poliisi pysäytti perjantain ja lauantain välisenä yönä henkilöauton tarkastusta varten Uudessakaupungissa Kalannintiellä. Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi poliisin alkometriin noin 0,9 promillen lukeman. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Samana yönä puoli viiden aikaan aamuyöstä poliisi havaitsi epävarmasti liikkuvan henkilöauton Uudessakaupungissa Kalannintiellä. Partio pysäytti auton tarkastaakseen kuljettajan kunnon. Auton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin 1,09 promillen lukeman. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Törkeä rattijuopumus Laitilassa


Poliisi sai lauantaina iltapäivällä ilmoituksen Laitilassa supermarketin pihaan ajaneesta henkilöautosta, jossa kuljettaja oli juonut olutta. Partio tavoitti auton Vihtorinkadulla, josta auton kuljettaja ajoi Ilomäenkadulle, jonne se pysähtyi.

Auton kuljettajana ollut nainen puhalsi poliisin alkometriin 1,94 promillen lukeman.

Nainen on ajokiellossa ja tämä oli hänelle neljäs kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisään. Lisäksi naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.