Koska olet viimeksi nähnyt Ugissa siilin?

0
Milloin viimeksi olet nähnyt siilin, kyselee Uudenkaupungin Sanomien toimitus.

Toimituksen kahvipöydässä virisi keskustelu kaupungin eläinasukkaista. Oli murheellista todeta, että meistä kukaan ei ole nähnyt siiliä kaupungissa vuosiin, ei edes maantiellä auton alle jääneenä. Onko tilanne todellakin se että siili on kadonnut Uudestakaupungista jo kokonaan?

Tämän selvittämiseksi toivomme apua lehden lukijoilta. Koska sinä olet viimeksi nähnyt siilin Uudessakaupungissa?

Lähetä meille siilihavaintosi tai muistosi toimituksen sähköpostiin. Kerro missä ja milloin olet nähnyt siilin edellisen kerran. Vai vieraileeko tämä harvinainen vieras yhä sinun takapihallasi tai törmäätkö siiliin iltalenkillä lähipuistossa?

Toimituksen sähköpostiosoite on toimitus@uudenkaupunginsanomat.fi