Lippujuhlan päivän ylennykset

0

Tasavallan presidentti on Puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4. kesäkuuta 2022 ylentänyt yhteensä 887 reservin upseeria ja erikoisupseeria. Everstiluutnantiksi yksi, majuriksi 38, komentajakapteeniksi yksi, insinöörimajuriksi yksi, kapteeniksi 141, kapteeniluutnantiksi 14, insinöörikapteeniksi yksi, insinöörikapteeniluutnantiksi yksi, lääkintäkapteeniksi yksi, yliluutnantiksi 243, merivoimien yliluutnantiksi 14, insinööriyliluutnantiksi yksi, lääkintäyliluutnantiksi kolme, luutnantiksi 360, merivoimien luutnantiksi 33, lääkintäluutnantiksi viisi, vänrikiksi 24 ja aliluutnantiksi kolme henkilöä.

Luutnantiksi: Toivola, Lauri Mikael , Laitila

Vänrikiksi: Helkkula, Martti Lauri Mikael , Laitila

Aluetoimistojen päälliköiden ylentämät henkilöt reservissä:

Kersantiksi: Särkiniemi Mikko Valtter , Uusikaupunki, Niemelä Jaakko Juhani , Pyhäranta

Vääpeliksi: Karuranta Torsti Henrik , Laitila

Korpraaliksi: Jalo Toni Kalevi , Laitila, Lahtonen Joni Mauri Samuli , Laitila, Laine Jussi Tapio Kalevi , Taivassalo, Mandelin Onni Oskari , Laitila