Novidasta valmistuneet

0

Ammattiopisto Novidan Uudenkaupungin yksiköstä valmistui lukuvuonna 2021–2022 yhteensä 124 opiskelijaa. Kaikki eivät ole antaneet lupaa nimensä julkaisemiseen.

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja:

Hilanto Eemeli, Pyhäranta, Huhtanen Atte, Uusikaupunki, Kylä-Puhju Niko, Laitila, Palmunen Eemil, Laitila, Salmi Benjamin, Pyhäranta, Tuominen Arttu, Mynämäki, Vuoriaho Aleksi, Laitila

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki:

Arvio Mette, Tampere, Elo Jalmar, Laitila, Jalonen Emmi, Uusikaupunki, Majuri Ronja, Uusikaupunki, Metsälä Nadja, Lokalahti, Monto Ronny, Uusikaupunki, Ranki Anni, Uusikaupunki, Seikola Tomi, Pori, Suvitie Adelei, Mynämäki, Taurén Tannie, Uusikaupunki, Tuomi Niko, Uusikaupunki

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja:

Isotorppa Markus, Rautila, Jylkkä Jenna, Pyhäranta, Torppa Mia, Uusikaupunki

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja:

Airasmäki Linda, Laitila, Al-Bazi Dima, Turku, Apukhtina Evelina, Uusikaupunki, Blomberg Laura, Kalanti, Haapasaari Veera, Uusikaupunki, Hyttinen Marianne, Uusikaupunki, Hällfors Anniina, Uusikaupunki, Jokela Tanja, Lokalahti, Juntunen Niina, Laitila, Kaikkonen Ruth, Kalanti, Kortetmäki Monica, Vehmaa, Kuusisto Karoliina, Uusikaupunki, Lahikainen Elli, Uusikaupunki, Leikko Riina, Kalanti, Leonsaari Oona, Uusikaupunki, Pantsar Nenna, Uusikaupunki, Petruk-Romanchuk Olesia, Taivassalo, Saarinen Henna, Uusikaupunki, Sulo Sanni, Laitila, Tyni Emmi, Uusikaupunki, Töllikkö Tiia, Uusikaupunki, Uusitalo Jessi, Kalanti, Wallenius Ida, Uusikaupunki, Ylistalo Rosella, Lokalahti

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi:

Ahtiainen Johanna, Lokalahti, Appelblom Samuli, Uusikaupunki, Heijari Elvira, Pyhämaa, Jokinen Juulia, Pyhäranta, Järvinen Aarne, Uusikaupunki, Kaitila Annika, Pyhäranta, Kovalchuk Julia, Taivassalo, Kytöviita Vilho, Vehmaa, Luotonen Heidi, Lokalahti, Malmström Roope, Vinkkilä, Manninen Jonne, Uusikaupunki, Miettinen Riku, Uusikaupunki, Paakko Oscar, Laitila, Paldanius Rolle, Uusikaupunki, Siivonen Heidi, Kalanti, Uusitalo Vili, Uusikaupunki, Virtamo Eemeli, Lokalahti, Ylä-Vannesluoma Elias, Uusikaupunki

Prosessiteollisuuden perustutkinto, prosessinhoitaja:

Heino Topias, Uusikaupunki, Hirvanen Filip, Uusikaupunki, Kemppainen Julius, Vinkkilä, Koskinen Paula, Vinkkilä, Sjöberg Elias, Kalanti, Tuomisto Elmeri, Uusikaupunki, Varjo Viivi, Laitila

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja:

Alastalo Oliver, Vehmaa, Laaksonen Patrik, Uusikaupunki, Latvala Juuso, Hietamäki, Lindström Mikael, Uusikaupunki, Reede Aleksi, Uusikaupunki, Vilola Valtteri, Vehmaa, Virtanen Jesse, Laitila

Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja:

Aalto Julius-Antton, Kalanti, Elo Joni, Kalanti, Hellsten Frans, Laitila, Küllenen Jürgen, Laitila, Lehtola Arttu, Laitila, Lotta Roope, Laitila, Ojala Konsta, Laitila, Palo Eemeli, Kalanti, Putro Peetu, Laitila, Rantanen Roope, Kalanti, Teikari Juho, Kalanti, Urpolahti Frans, Ihode, Vainio Ville, Laitila, Voronkoff Joona, Kalanti

Logistiikan perustutkinto, autonkuljettaja:

Eskola Vili, Uusikaupunki, Salmenperä Teemu, Taivassalo

Logistiikan perustutkinto, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja:

Aaltonen Jarno, Vinkkilä, Arvonen Leevi, Ihode, Blomros Oscar, Uusikaupunki, Blomster Eevertti, Uusikaupunki, Haijanen Topi, Laitila, Heinonen Veeti, Uusikaupunki, Juvonen Markus, Uusikaupunki, Kauppi Niklas, Uusikaupunki, Kemppainen Jooonatan, Uusikaupunki, Kinnunen Risto, Laitala, Kuisma Oliver, Laitila, Laine Jennifer, Laitila, Lindvall Elmeri, Vehmaa, Luostarinen Jasper, Naantali, Metsälä Niki, Lokalahti, Pappila Jonni, Uusikaupunki, Saloma Joona, Laitila, Saloniemi Oskari, Laitila, Seppänen Saana, Laitila, Tannermaa Tatu, Uusikaupunki, Virtanen Miro, Lokalahti, Vuori Aku, Lokalahti