Padelhallille varattu tontti vapautuu

0
Levysepänkadun varren tontti on vapautumassa uudelleen varattavaksi. Siihen suunniteltu padelhalli on peruuntunut.

Kaupunki varasi ja vuokrasi viime marraskuussa Levysepänkadulta koirapuiston vierestä tontin Padel Sports Oy:lle. Tontti varattiin kuudeksi kuukaudeksi suunnittelua varten. Tavoitteena oli, että padelhalliin tulevat kentät avattaisiin tämän vuoden loka–marraskuussa.

Yritys on ilmoittanut, että sen omistuksessa tapahtuneiden muutosten takia Uuteenkaupunkiin kaavailtu halli ei ole enää mukana yrityksen laajentumissuunnitelmissa.

Tontin tarjouskilpailussa mukana olleen toisen toimijan tarjoutuminen ei myöskään ole enää voimassa, joten tontti vapautetaan.

Maanantaina kokoontunut kaupunginhallitus toteaa, että Padel Sports Oy:n varaus tontista on rauennut ja tontti voidaan laittaa uudelleen julkiseen hakuun. Kaupunki asettaa tontin uudelleen haettavaksi kaupungin nettisivuille. Hakemuksissa pyydetään esittämään tuleva toimija ja toiminnan konsepti, rakennussuunnitelma ja -aikataulu.